Page 1 of 1

Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:05 am
by Wolf
Ive uploaded the C&E created Signature to my GHF signature and it won't appear(thats the little red X).  Ive tried both using the direct url it recommends, and a few other combanations.

The character name is Tamlen.  And no, no DAO influence.

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:12 am
by Kiteflyer61
From looking at the sig in your post, I'd say you have a misplaced or missing bracket ( "]" )in the bbcode.

Even with my moderator powers, I can't edit your sig. If you'll post the bbcode from your sig (in a code box), I'll see if I can spot the error. :D




KF

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:19 am
by Wolf
Code: Select all
[img]href="http://www.fliggerty.com/phpBB3/cne/char_sig.png?id=MVHWUR2Q[/img]

Its the one it says at the bottom after creating a signature to use.  I tried to use it without the "href="

Clicking on the link above it brings me to the code used to make this program

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:26 am
by Jac
You need an enclosing quotation mark, Wolf:
Code: Select all
[img]href="http://www.fliggerty.com/phpBB3/cne/char_sig.png?id=MVHWUR2Q"<-[/img]

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:30 am
by Kiteflyer61
Ya beat me to it, Jac.  :violent:  :sheo:




KF

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:33 am
by Wolf
Jac wrote:You need an enclosing quotation mark, Wolf:
[code][/code]

When did we start needing that? :P

Either way, it didn't appear in the link.

And it still doesn't work because it recognizes the url and thinks im trying to make a url.

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:39 am
by Kiteflyer61
Clicking the link says "The image “http://www.fliggerty.com/phpBB3/cne/char_sig.png?id=MVHWUR2Q” cannot be displayed because it contains errors."

There may be a problem with the image generator.

Try running through the generator again and see if it works this time. If not, FLigg may have to look into it. :)




KF

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 7:42 am
by Jac
The actual code is:
Code: Select all
[img]http://www.fliggerty.com/phpBB3/cne/char_sig.png?id=MVHWUR2Q[/img]


The images don't seem to be working right now, so Fliggerty will have to take a look at it.

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 8:02 am
by Kiteflyer61
I feel really dumb having to ask this, but where is the image generator?

I remember playing around with it when it was first added, but I can't seem to locate it now.  :saddy:  :yield:



KF

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 8:11 am
by Wolf
I do have an unrelated question, but how exactly does the ingame journal work?  I can't figure it out.  I activate the .exe and leave it in the backround while I play Morrowind.  I write something in the Journal and when I hit Enter I can alt-tab out of it and see "Send Successfull.  Where do these journal messages appear.  I don't see them anywhere on my profile?                       

@KF cne/cne_signature.php

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 8:24 am
by Kiteflyer61
Thanks for the link, Wolf. :-)

We've been having issues with the journal uploads. Some users have had it work fine, others can't get it to work at all. I know it's on Fligg's to-do list, but I don't know how high on the list it is. :-D

I'm going to see if I can figure out anything with the banner generator. Probably not, but no harm in trying. :-)

Edit: Well that was quick.  :saddy:  The image generator is indeed "nerfed". I used it quite a while back and it worked fine.  :shrug:  Can't say I didn't try.  :yield:




KF

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 10:58 am
by Fliggerty
Yeah, some script error seems to be keeping it from displaying.  I'm on it.

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 9:18 pm
by Fliggerty
I've fixed the image display.  Now I'll go and update the BBCode it gives.

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat May 28, 2011 9:32 pm
by Fliggerty
Image

Re: Signature Problem

PostPosted: Sun May 29, 2011 7:00 am
by Wolf
great job!
Edit: with the black backround, the words do not appear

Re: Signature Problem

PostPosted: Thu Oct 25, 2012 10:49 pm
by Blackened Angelwings
im having trouble with the C&E signatures. nomatter what ackground i used my words would not appear. ive retried many timnes but to no avail i couldnt get anything to work.

Re: Signature Problem

PostPosted: Thu Oct 25, 2012 10:52 pm
by Drakkmore
BA you have to change the color of the text. So that it is not the same color of the back ground.
like mine the text is a very dark red. Almost too dark I think it looks close to black. I might change it again.

Re: Signature Problem

PostPosted: Thu Oct 25, 2012 10:57 pm
by Blackened Angelwings
i had the black background with white text and it didnt show. then white bacground with red text and no show. il try again but...

Re: Signature Problem

PostPosted: Thu Oct 25, 2012 11:01 pm
by Drakkmore
Okay, did you select a location for the text you want to appear with in the signature?

Re: Signature Problem

PostPosted: Thu Oct 25, 2012 11:05 pm
by Blackened Angelwings
yes. i tried standard background and red text and all i got was black txt. nothing likes me :/

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat Oct 27, 2012 8:10 am
by Fliggerty
Will you please tell me all of the settings that you chose?  I will try and duplicate exactly what you did and see what happens.

Re: Signature Problem

PostPosted: Sat Oct 27, 2012 12:52 pm
by Blackened Angelwings
Fliggerty wrote:Will you please tell me all of the settings that you chose?  I will try and duplicate exactly what you did and see what happens.

ok


Name position: 1
level position: 2
birthsign position: 4
Health/Magicka/Fatigue position: center
other text to include: 3

Choose Font color: FFOOOO
select font size: 18
select font: Dark II
Select background image: The black one


end result


Image